Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Julianalaan 50
3722 GR Bilthoven
Koopaanneemsom € 650.000,- tot € 680.000,- Verkocht
030-2285858

Kenmerken

Start bouw 17-11-2018 Aantal kavels 2 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Bilthoven worden 2 appartementen gerealiseerd op de Julianalaan. Het project bevat slechts 2 appartementen met parkeergarage en royale bergingen. De locatie is prachtig: op de overgang van het centrum van Bilthoven naar het villagebied. Nabij winkels, openbaar vervoer én het bos....
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Bilthoven worden 2 appartementen gerealiseerd op de Julianalaan. Het project bevat slechts 2 appartementen met parkeergarage en royale bergingen. De locatie is prachtig: op de overgang van het centrum van Bilthoven naar het villagebied. Nabij winkels, openbaar vervoer én het bos. Alle denkbare voorzieningen dichtbij in een prachtige groene en statige omgeving!

De 2 appartementen zijn gelegen op de bovenste verdieping, het geheel is volledig onderkelderd. Hier bevinden zich ook 2 parkeerplaatsen per appartement.

De appartementen aan de Julianalaan 50A en 50B zijn 144m2 en 149m2 groot en beschikken over twee balkons danwel een groot balkon. In de parkeerkelder bevinden zich 2 parkeerplaatsen per appartement en een royale berging . Via de lift in de garage komt u direct op de etage van de appartementen.
De appartementen bestaan uit een royale hal met ruime berging, toilet, wasruimte. Vanuit de hal bereikt u de living met woonkeuken. Middels openslaande deuren bereikt u het ruime terras. De masterbedroom met openslaande deuren naar het terras. Aansluitend aan de masterbedroom bevindt zich de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Vanuit de hal zijn de tweede en derde slaapkamer bereikbaar. Deze twee badkamers hebben een gezamenlijke badkamer aan de overzijde van de gang. Er zijn nog vele afwerkingsmogelijkheden. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 650.000,- - € 680.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 144 m² t/m 149 m² Inhoud 451 m³ t/m 466 m³ Start bouw 17-11-2018 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
  • Verkocht
     in Bilthoven 3722 GR
    Prijs € 650.000,- tot € 680.000,- Status Verkocht
    Julianalaan 50
    Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.