Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kaapse Hof
3941 GN Doorn
Koopaanneemsom € 330.000,- tot € 775.000,- Beschikbaar
0343-412841

Kenmerken

Aantal kavels 31 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Ruim en luxe wonen op loopafstand van het centrum van Doorn, op fietsafstand van de Kaapse bossen en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Kaapse Hof bestaat uit 31 luxe woningen in verschillende types. Rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, bungalows en een vrijstaande woning;...
Lees meer

Omschrijving

Ruim en luxe wonen op loopafstand van het centrum van Doorn, op fietsafstand van de Kaapse bossen en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Kaapse Hof bestaat uit 31 luxe woningen in verschillende types. Rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, bungalows en een vrijstaande woning; allemaal anders, maar allemaal luxe, comfortabel, duurzaam en energiezuinig. In de woningen zijn duurzame en energiezuinige oplossingen toegepast, waaronder zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming en -koeling. In de koude wintermaanden zit u er gegarandeerd warm en knus bij; in de warmere zomermaanden kunt u uw woning juist koelen. Bovendien woont u compleet gasloos, waardoor de energieneutrale woning nu al voldoet aan de eisen in de toekomst.
Een kookeiland of juist een hoekopstelling; u beslist zelf hoe uw keuken eruit komt te zien en waar de keuken in uw woning wordt geplaatst. De luxe hoekwoningen worden opgeleverd zonder keuken, waardoor u vrij bent een keuken én leverancier naar uw wensen en eisen te kiezen. Een keuken kiezen via onze projectleverancier is uiteraard ook mogelijk. Een badkamer met luxe sanitair van Villeroy en Boch en grote, stijlvolle vloer- en wandtegels kan natuurlijk niet ontbreken. De stijl en kleur kiest u helemaal zelf bij de leverancier.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 330.000,- - € 775.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 128 m² t/m 184 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 102 m² t/m 352 m² Start Verkoop 31-01-2019 Aantal kavels 31 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.