Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Groen Van Prinstererweg 17 in De Bilt 3731 HA

Groen van Prinstererweg 17

3731 HA De Bilt
Vraagprijs € 750.000,- k.k.
030-2285858

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 358 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Zo af en toe komt er iets bijzonders te koop. Dit prachtige vrijstaande gebouw “De Vereeniging” is oorspronkelijk gebouwd in opdracht van de parochie van de St. Michaëlkerk op initiatief van de toenmalige pastoor Schaepman. Het gebouw diende onder meer als repetitieruimte voor het koor, voor een...
Lees meer

Omschrijving

Zo af en toe komt er iets bijzonders te koop. Dit prachtige vrijstaande gebouw “De Vereeniging” is oorspronkelijk gebouwd in opdracht van de parochie van de St. Michaëlkerk op initiatief van de toenmalige pastoor Schaepman. Het gebouw diende onder meer als repetitieruimte voor het koor, voor een roomskatholieke bibliotheek en hoogstwaarschijnlijk ook voor een roomskatholieke toneelvereniging, waarvan er destijds meerdere waren.

De oorspronkelijke functie is eenvoudig te herkennen in de opzet en de grootte van het pand. De begane grond beslaat maar liefst bijna 360 m² netto vloeroppervlak. Ondanks het royaal bebouwde oppervlak, resteert een goede achtertuin op het zuiden van ca. 240 m².

De huidige bestemming van dit zeer ruime appartement op de begane grond is op grond van het vigerende bestemmingsplan Weltevreden Heemstrakwartier 2003 ‘Kantoren’, hetgeen inhoudt dat kantoren zijn toegestaan en wonen op de verdiepingen. De gemeente De Bilt staat welwillend tegenover het omzetten van deze bestemming naar Wonen, dit past binnen het zogenaamde artikel 2.12 beleid. Wij lichten u dit graag toe.

BEGANE GROND: ruime hal en centrale gang door het gebouw naar achteren, zeven flinke kamers, waarvan vier zijn voorzien van een eigen buitendeur en 2 kleinere kamers. Op eenvoudige wijze zijn nog twee kamers te realiseren. Op de begane grond bevinden zich verder drie toiletten, meerdere pantry’s en de zelfstandige opgang naar de bovenwoning. Achter in het pand bevindt zich nog een zolder c.q. opslagruimte met de cv-ketels voor de begane grond.

Dit bijzondere object is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas, heeft gescheiden installaties voor de begane grond en de bovenwoning en biedt een ongekende leefruimte. De indeling is geheel naar eigen idee in te vullen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 750.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwjaar 1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 358 m² Overige inpandige ruimte 50 m² Inhoud 966 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente De Bilt Sectie D Perceelnummer 8777 Index 1 Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.