Mijn favorieten

Aankoop en verkoop

In de meer dan 60 jaar dat onze kantoren bestaan, zijn wij uitgegroeid tot één van de toonaangevende kantoren in onze regio en hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Laat ons team u het werk en de zorgen uit handen nemen en wordt één van onze tevreden relaties.

Wanneer u een van onze relaties bent, zult u merken dat onze service en kennis zeer uitgebreid is en dat is nu net waarmee wij ons onderscheiden. Zo maken wij voor iedere verkoper een uniek Persoonlijk Verkoopplan dat al onze activiteiten voor u samenvat. Het Persoonlijk Verkoopplan bevat onder andere een analyse van de woning, de locatie, de doelgroep, de markt en een advies op maat over de in te zetten marketingmiddelen. Wij begeleiden onze relaties ook bij overleg met de gemeente, bijvoorbeeld bij bestemmingswijzigingen of het onderzoek naar uitbouw- en verbouwmogelijkheden. Wij werken nauw samen met een verkoopstylist en interieurarchitect. Deze laatste maakt bijvoorbeeld binnen enkele dagen voor potentiële kopers een serie ontwerpen met kostenplaatsje voor verbouwingen. Zo maken wij het lastige beslisproces voor kopers een beetje makkelijker. U kunt via onze site uw nutsbedrijven vergelijken, selecteren en contracten afsluiten. Dit zijn maar enkele voorbeelden van onze uitgebreide en persoonlijke service.

Ook voor advies met betrekking tot beleggingsonroerend goed bent u bij ons aan het goede adres. Aan- en verkoop van verhuurde onroerende zaken, het kopen van een woning voor uw studerende zoon of dochter? Graag stellen wij u onze ervaring ter beschikking.

Wilt u weten wat uw woning waard is zonder dat u uw huis direct in verkoop wilt zetten? Wij geven u gratis en vrijblijvend een waardebepaling. Ook een gratis zoekopdracht behoort tot de mogelijkheden.

Dus neemt u eens contact met ons op. Wij leggen u graag, geheel vrijblijvend, meer uit over onze werkwijze. U kunt dan meteen persoonlijk met ons kennismaken.