Mijn favorieten

Maatschappelijk betrokken

Voel je thuis betekent voor ons ook betrokken bij de maatschappij waarin wij leven, wonen en werken.
Daarom sponsoren wij op verschillende manieren een aantal zeer bewust uitgekozen doelen.

Kinderen zijn onze toekomst: Stichting Hartekind!
Kinderen zijn de toekomst van onze maatschappij. Onze kinderen gezond laten opgroeien, dat willen we toch allemaal? Opgroeien met een hartafwijking heeft veel impact op de jonge levens van hartekinderen en hun omgeving. Daarom dragen wij graag bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en het verbeteren van de dagelijkse kwaliteit van leven van deze kinderen. Voor ieder door ons verkocht of aangekocht huis doen wij een donatie aan Stichting Hartekind.

Opleiden: verschillende projecten!
Via verschillende projecten dragen wij met veel plezier bij aan het opleiden van (jonge) mensen:
Zo komen leerlingen van het Groenhorst College in het kader van hun Sollicitatieproject bij ons op proef solliciteren. Zij schrijven een sollicitatiebrief en komen op gesprek.
Regelmatig hebben wij stagiaires; soms voor een dag om te snuffelen, maar ook voor een aantal maanden. Het gaat om leerlingen van middelbare scholen uit de buurt. Maar ook om studenten van opleidingen Makelaardij.

Onze omgeving; verschillende projecten!
Op allerlei manieren sponsoren wij verschillende projecten in onze omgeving, bijvoorbeeld sportverenigingen, concerten, jaarmarkten of acties voor goede doelen.

Ethisch verantwoord ondernemen
Natuurlijk gaan wij altijd voor de beste deal voor onze klant, maar wel verantwoord. Een juiste ethiek hebben wij hoog in het vaandel staan. Zonder problemen voldoen wij aan de voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). En mochten er verschillen van inzicht ontstaan, dan praten wij daar samen over. Daar komen wij altijd uit!

 

Woning van de maand