Mijn favorieten

Onze medewerkers

Nijland Makelaars Bilthoven

Jeroen ter Burg
Jeroen ter Burg
Directeur/NVM Makelaar o.z.
Jeroen heeft samen met Ton de dagelijkse leiding over kantoor Bilthoven. Na enkele jaren in de makelaardij startte Jeroen in 1992 bij Nijland Bilthoven. Hij is verantwoordelijk voor de begeleiding van kopers en verkopers, bedrijfsmakelaardij, taxaties, de projectontwikkeling en het algemeen management van alle kantoren.

Jeroen is gecertificeerd makelaar-taxateur, lid van de NVM en voorzitter van de NVM regio Utrecht. Jeroen neemt voor iedereen de tijd en zit altijd vol ideeën.
Ton Keizer
Ton Keizer
Directeur/Kandidaat Makelaar
In 2005 begon Ton bij Nijland. In 2009 werd hij directielid. Vóór zijn tijd bij Nijland werkte Ton voor een aantal andere makelaarskantoren. Hij heeft zijn makelaarsdiploma en begeleidt onze klanten bij het aan- en/of verkopen van hun woning. Samen met Jeroen heeft hij de dagelijkse leiding over kantoor Bilthoven.

Als netwerker pur sang heeft hij een uitgebreide en trouwe relatiekring. Zijn opgewekte humeur en vriendelijkheid maken hem geliefd bij zijn cliënten en collega's. Ton is de rust zelve, dat komt in de hectische makelaardij goed van pas.
Jolanda Spaan
Jolanda Spaan
Kandidaat Makelaar
In juni 2013 startte Jolanda bij Nijland Makelaars Bilthoven. Daarvoor werkte zij jaren bij diverse makelaarskantoren in de omgeving in de binnen- en buitendienst. Jolanda is gecertificeerd als Kandidaat Makelaar.

Jolanda begeleidt in onze buitendienst vooral onze zoekers, maar ook de verkoop kent voor haar geen geheimen. Ook werkt zij in de commerciële binnendienst. Zo hebben wij ook op kantoor een zeer deskundig aanspreekpunt. Jolanda bruist van de energie. Ze is een harde werker, collegiaal en zeer klantgericht.
Maarten Bults
Maarten Bults
Kandidaat Makelaar
Maarten Bults kwam in maart 2015 team Bilthoven versterken. Hij heeft jarenlange ervaring in de makelaardij in onze omgeving. Maarten heeft HBO Nederland Management en Makelaardij OG gedaan en heeft de opleiding tot Kandidaat Makelaar afgerond.
U kunt Maarten tegenkomen bij bezichtigingen. Daarnaast ondersteunt hij onze makelaars bij alle werkzaamheden.

Maarten is commercieel, vriendelijk, rustig, gedegen en initiatiefrijk. Een goede makelaar dus en een fijne collega!
Marieke van Empel
Marieke van Empel
Binnendienst
Marieke werkt 3 dagen in de week in onze binnendienst in Bilthoven. Daarnaast werkt ze 2 dagen in de week bij ons hypotheekkantoor. Ze voltooide de Havo aan De Werkplaats in Bilthoven. Ze woonde bijna haar hele leven in Den Dolder en kent onze omgeving dus goed.

Naast haar werk volgt Marieke de HEAO Management Economie en Recht met als richting Vastgoed en Makelaardij.

Marieke is een slimme meid, snel en initiatiefrijk. Een loyale collega en een kundig aanspreekpunt voor onze klanten.
Nicolle Maessen
Nicolle Maessen
Binnendienst
Nicolle werkt 2 dagen in de week in de binnendienst van onze Bilthovense vestiging. Daarnaast werkt ze bij ons hypotheekkantoor.

Nicolle is een slimme meid. Zij heeft een universitaire opleiding achter de rug en is inmiddels besmet door het makelaarsvirus. Ze heeft veel interesse voor het vak. Wie weet zien wij haar nog eens in onze buitendienst.

Nicolle is een rustpunt op ons drukke kantoor, ze is slim, nauwkeurig en uitermate vriendelijk.
Afra Jongeneel
Afra Jongeneel
Binnendienst
Afra werkt sinds 2015 op ons kantoor in Bilthoven als binnendienstmedewerker. Ze kent Bilthoven goed, want ze is er opgegroeid. Inmiddels woont ze in Utrecht, dus ook de stad kent voor haar geen geheimen.

Binnenkort start Afra met de opleiding tot Assistent Makelaar. Dus wie weet treft u haar in de toekomst ook in onze buitendienst.

Het leukste aan haar werk vindt Afra het contact met onze klanten. Afra zit vol energie en wil altijd iets leren.
Jakomijn ter Burg
Jakomijn ter Burg
Projectmanager
Sinds februari 2003 werkt Jakomijn voor onze Groep. Na haar universitaire studie heeft zij jaren als communicatieadviseur gewerkt voor een grote verzekeringsmaatschappij.

Jakomijn is samen met de directie verantwoordelijk voor het management van alle kantoren, onder andere op het gebied van marketing, financiën en personeelszaken.

Jakomijn is een denker en een doener en dus multi-inzetbaar op ons kantoor. Met iedereen kan zij goed overweg.
Jan Kramer
Jan Kramer
Adviseur
Jan Kramer nam Nijland Makelaars in 1984 over van Theo Nijland. Na jaren hard gewerkt te hebben, besloot Jan zijn kantoor in 2000 over te dragen aan Jeroen. Jan is na zijn vertrek in 2008 nog steeds als adviseur verbonden aan Nijland Makelaars. Voordat Jan naar Bilthoven kwam, werkte hij jaren als makelaar in het Gooi. Jan is senior-lid van de NVM. Jan staat altijd klaar om de directie te ondersteunen bij drukte en vakanties. Daarnaast denkt hij graag mee over grote projecten of over het reilen en zeilen van de kantoren. Jan kenmerkt zich door zijn deskundigheid, integriteit en alertheid.

Vellinga Makelaars Doorn

Floris van Wezenberg
Floris van Wezenberg
NVM Makelaar o.z.
Floris heeft sinds 2013 de dagelijkse leiding over kantoor Doorn. Daarvoor werkte hij als kantoorleider op ons kantoor Zeist. Floris heeft jarenlange ervaring in de nieuwbouwontwikkeling en makelaardij in onder andere Almere, Amersfoort, Driebergen en Zeist. Floris is gecertificeerd makelaar-taxateur en lid van de NVM. Naast de dagelijkse leiding houdt hij zich bezig met de begeleiding van kopers en verkopers, taxaties en projectontwikkeling. Floris beschikt over een enorme ervaring en vakkennis. Hij is enthousiast en een aimabel mens.
Sander Lodewijks
Sander Lodewijks
Kandidaat Makelaar
Sander werkt sinds 2017 als Kandidaat Makelaar op ons kantoor in Doorn. Voordat Sander in de makelaardij begon, werkte hij in de sales. Ook daarin trok hem het contact met mensen. Daarna heeft hij jaren bij een makelaarskantoor in Amersfoort gewerkt.

Sander is opgegroeid in Doorn, heeft ook in Maarn gewoond, maar woont nu al weer enige tijd met veel plezier in Doorn. Hij is communicatief, vriendelijk, blijft altijd rustig en heeft humor. Hij houdt van de dynamiek in de makelaardij, waarbij het naast het pand, vooral om de klant moet draaien.
Astrid Kraan
Astrid Kraan
Binnendienst
Astrid is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in Doorn. In 2016 startte zij bij ons in de binnendienst. Ze is een echte spin in het web.

Astrid is geboren in Doorn, kent onze werkomgeving door en door en heeft vele jaren ervaring als secretaresse.

Ze is een betrouwbare en loyale collega. Ze is punctueel en heeft dienstverlening hoog in haar vaandel staan!
Binnenkort volgt haar foto!

Nijenhuis en Houpst Makelaars Utrecht

Dagmar Daae
Dagmar Daae
Kandidaat Makelaar
Dagmar Daae begon in juli 2016 bij Nijenhuis & Houpst Utrecht. In 2011 startte ze haar carrière als makelaar KRMT in Utrecht e.o., nadat ze de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool succesvol had afgerond.
Sindsdien is ze actief in Utrecht, Maarssen, Vleuten, De Meern, Nieuwegein en Hilversum. Dagmar begeleidt onze kopers en verkopers bij het aankopen en verkopen van hun woning. Een enthousiaste en spontane makelaar die graag alles met beide handen aanpakt en voor het maximale resultaat van haar opdrachtgevers gaat!
Maarten Bults
Maarten Bults
Kandidaat Makelaar
Maarten Bults kwam in maart 2015 onze Groep versterken. Hij werkt voor onze kantoren in Utrecht en Bilthoven en heeft jarenlange ervaring in de makelaardij in onze omgeving. Maarten heeft HBO Nederland Management en Makelaardij OG gedaan en heeft de opleiding tot Kandidaat Makelaar afgerond.
U kunt Maarten tegenkomen bij bezichtigingen. Daarnaast ondersteunt hij onze makelaars bij alle werkzaamheden.

Maarten is commercieel, vriendelijk, rustig, gedegen en initiatiefrijk. Een goede makelaar dus en een fijne collega!
Jeroon Waverijn
Jeroon Waverijn
Kandidaat Makelaar
In 2017 begon Jeroon bij ons Utrechtse kantoor als Kandidaat Makelaar.
Hij heeft kort in het bedrijfsmatig vastgoed gewerkt, maar kwam er snel achter dat zijn hart ligt bij de woningmakelaardij. Het aan- of verkopen van een huis is voor particulieren spannend en vaak ook best emotioneel. Jeroon ziet daar een eervolle taak voor hem weggelegd. Hij staat ze met enthousiasme en betrokkenheid bij met raad en daad. Voordat Jeroon bij ons kwam werken, heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in de regio.
Renske Maas
Renske Maas
Binnendienst
Renske werkt in de binnendienst van kantoor Utrecht Na het afronden van haar studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam volgt ze momenteel de opleiding tot makelaar. Renske wil graag doorgroeien in de makelaardij. Ze woont in Utrecht, dus ze kent onze mooie stad als haar broekzak. Elke dag pakt ze dan ook lekker de fiets naar kantoor.
Renske houdt van het dagelijkse contact dat ze met onze klanten heeft, nu nog op kantoor, via telefoon en mail, maar hopelijk in de toekomst ook in onze buitendienst.

Nijland Makelaars Zeist

Maureen Koesemans
Maureen Koesemans
NVM Makelaar o.z.
Maureen begon in 2011 bij onze Groep, eerst op kantoor Doorn en daarna in Zeist. Ze heeft haar makelaarspapieren, ze is gecertificeerd als makelaar-taxateur en lid van de NVM. Daarnaast heeft zij meer dan 25 jaar werkervaring in de makelaardij in de omgeving van Zeist, Driebergen, Amersfoort en Doorn.
Maureen begeleidt onze kopers en verkopers bij het aankopen en verkopen van hun woning. Ze is een waardevolle collega. Ze heeft een goed inlevingsvermogen, vakkennis, ervaring en kennis van onze omgeving. Belangrijke ingrediënten voor een goede makelaar.
Hans van der Peijl
Hans van der Peijl
Kandidaat Makelaar
Hans heeft sinds 2012 samen met Henk de dagelijkse leiding over kantoor Zeist. Daarvoor heeft hij jaren gewerkt bij makelaarskantoren in de omgeving Zeist en Bilthoven. Bij drukte op ons kantoor in Bilthoven wil Hans daar dan ook nog wel eens bijspringen.

Hans begeleidt kopers en verkopers bij het aankopen of verkopen van hun huis. De makelaardij kent voor Hans gezien zijn jarenlange ervaring geen geheimen meer. Ook de plaatsen Zeist en Bilthoven en omgeving ken hij als zijn broekzak. Hans is commercieel en goedlachs.
Henk Knauff
Henk Knauff
NVM Makelaar o.z.
Henk Knauff sinds 1972 in de Zeister makelaarswereld werkzaam, gecertificeerd makelaar-taxateur en lid van de NVM.
In 2005 mede-oprichter van LOMMERLUST Makelaars in Zeist. In 2010 werd LOMMERLUST Makelaars Nijland Makelaars Zeist. Henk houdt zich bezig met de begeleiding van kopers en verkopers en de taxaties. Henk is een fijn mens, een zeer integere makelaar met jarenlange ervaring. Als 'nestor' onder de makelaars bruist hij nog van de energie. Hij is tevens voorzitter van de Zeister makelaarskring én dit jaar 40 jaar makelaar!
Jacqueline Vervaat
Jacqueline Vervaat
Assistent Makelaar
Jacqueline startte in januari 2015 bij ons kantoor in Zeist als Assistent Makelaar. U kunt haar zowel in onze binnendienst als in onze buitendienst tegenkomen.

Jacqueline is niet alleen gediplomeerd als Assistent Makelaar, zij heeft ook jarenlange ervaring in de makelaardij in Zeist. Door haar kennis en ervaring is zij voor onze cliënten een uitstekend aanspreekpunt en voor ons multi-inzetbaar. Daarnaast heeft zij een groot inlevingsvermogen en is zij een echte aanpakker. Onmisbaar dus op ons kantoor in Zeist!