Mijn favorieten

Taxaties

Het taxeren van onroerend goed is een vak op zich. Voor het opstellen van een taxatierapport heeft u een gecertificeerde makelaar nodig. Onze makelaars zijn beëdigd en gecertificeerd als makelaar-taxateur in onroerende goederen en lid van de NVM. Onze jarenlange ervaring in de regio staat garant voor een gedegen en objectief waardeoordeel van uw onroerend goed.

U kunt ons inschakelen als u een taxatie nodig hebt voor de aankoop van onroerend goed voor eigen gebruik, belegging of projectontwikkeling. Ook taxaties voor een hypothecaire financiering, een belastingaangifte, een bezwaarschrift of een opstalverzekering komen vaak voor.

Onze rapporten zijn toegesneden op uw behoefte. Beknopt of uitgebreid en erkend door alle professionele partijen, zoals geldverstrekkende instellingen. Wij zijn aangesloten bij het NWWI, het keurmerk voor woningtaxaties. Is een spoedige taxatie noodzakelijk, laat het ons dan weten; één van onze makelaars is altijd in de gelegenheid u op korte termijn van dienst te zijn.

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen en graag wilt weten wat uw woning waard is, dan hebt u geen taxatie nodig. Wij maken daarvoor graag een geheel vrijblijvende afspraak met u voor een gratis waardebepaling. Ook voor andere doelen is soms geen taxatie nodig, maar volstaat een waardebepaling. Wij helpen u graag uitzoeken wat u nodig hebt.
 
           

Woning van de maand