Mijn favorieten

Uniek werkgebied

Onze vijf kantoren zijn gevestigd in Bilthoven, Doorn, Utrecht en Zeist.
Ons werkgebied bestaat uit de gemeente De Bilt (met de kernen De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maarstensdijk, Westbroek en Hollandsche Rading), de gemeente Utrechtse Heuvelrug (met de kernen Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum, Amerongen, Maarn, Overberg en Maarsbergen), de gemeente Utrecht en de gemeente Zeist (met de kernen Zeist, Den Dolder, Austerlitz, Huis ter Heide en Bosch en Duin). De stad Amersfoort en het gebied rondom De Bilt, Doorn, Utrecht en Zeist met dorpen als Soest, Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede rekenen wij eveneens tot ons werkgebied.

Een uniek werkgebied vinden wij zelf: van het Kromme Rijngbied, naar de Utrechtse Heuvelrug en  het Gooi, de steden Utrecht en Amersfoort en toch midden in de fraaie natuur. Een unieke woonlocatie voor u!

Omdat wij al meer dan zestig jaar opereren in dit gebied beschikken onze kantoren over veel kennis over onze prachtige omgeving. Hoe zit het met scholen, winkels, sportfaciliteiten en toekomstige bouwplannen? Wij helpen u graag verder!

Woning van de maand