Mijn favorieten

Vijf vestigingen

Onze Nijland Groep bestaat uit 4 makelaarskantoren en een hypotheekkantoor.

Onze 5 kantoren hebben ieder hun eigen naam: Nijland Makelaars Bilthoven, Vellinga Makelaars Doorn, Nijenhuis & Houpst Makelaars Utrecht, Nijland Makelaars Zeist en ons hypotheekkantoor HypoTakeCare. Namen die door de oorspronkelijke en huidige eigenaren met hun teams door hard werken in veel jaren zorgvuldig zijn opgebouwd. De groep bestaat al meer dan 60 jaar en is actief in Bilthoven, Doorn, Utrecht, Zeist en omgeving. De ruime ervaring, uitgebreide kennis en actieve benadering gecombineerd met de persoonlijke, servicegerichte instelling hebben de kantoren stuk voor stuk tot zeer succesvol gemaakt. Samen een groot kantoor met alle bijbehorende voordelen, maar door de verschillende vestigingen klein genoeg om onze cliënten de persoonlijke aandacht te schenken die zij verdienen.

De makelaardij vraagt een steeds professionelere manier van werken. Samen kunnen wij dat meer dan goed bieden. Door een efficiënte en een gezamenlijke gecentraliseerde bedrijfsvoering hebben onze makelaars alle tijd voor onze cliënten.
Daarnaast hebben wij samen een zeer groot afzet- en zoekgebied op de Utrechtse Heuvelrug: veel verkopers op de Utrechtse Heuvelrug zoeken een nieuw huis in de stad en andersom. Door onze korte lijnen kunnen wij vraag en aanbod goed combineren.

Onze makelaarskantoren hebben het zelfde logo. Het beeldmerk van ons logo symboliseert de letters N en V; de eerste letters van onze namen. Je kunt er ook een huisje in zien, een gevoel van thuiskomen, passend bij onze gezamenlijke missie: Voel je thuis! Dat is ons doel; dat al onze cliënten zich thuis voelen in hun nieuwe huis, hun nieuwe omgeving en dat zij zich thuis voelen bij ons!

Ook u zult zich zeker thuis voelen bij ons! Benieuwd naar onze doelgerichte aanpak? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 
           

Vestigingen

Nijland Makelaars Bilthoven
Vinkenlaan 29 - 3722 AH Bilthoven
Tel: 030-228 58 58
bilthoven@nijland.nl

Vellinga Makelaars Doorn
Kampweg 2 - 3941 HH Doorn
Tel: 0343-41 28 41
doorn@vellinga.nl

Nijenhuis&Houpst Makelaars Utrecht
Kievitstraat 4 - 3514 VB Utrecht
Tel: 030-272 39 59
utrecht@nenh.nl

Nijland Makelaars Zeist
Lommerlust 48 - 3702 BV Zeist
Tel: 030-6986200
zeist@nijland.nl

HypoTakeCare
Vinkenlaan 29 - 3722 AH Bilthoven
Tel: 030-601 73 03
info@hypotakecare.nl

Woning van de maand