Mijn favorieten

Nieuwbouw

Al sinds jaar en dag zijn onze kantoren actief in de verkoop en ontwikkeling van nieuwbouw. Wanneer wij door onze gemeenten rijden, kunnen wij met trots constateren dat een flink aantal projecten door ons kantoor tot stand is gekomen. Bijvoorbeeld de appartementencomplexen Chatâignier, Dillenburg, De Wissel, Julianaborch en Park Brandenburg in Bilthoven, Herenplein in De Bilt en Plan Opgetogen in Maartensdijk. Ook diverse woonhuizen en villa's zijn door ons in de nieuwbouw ontwikkeld en verkocht, zoals de woningen aan de Bilderdijklaan, hoek Tollenslaan, de Spoorlaan, de Middellaan, de Julianalaan, de Ten Katelaan in Bilthoven en de Kerkdwarslaan in De Bilt. In Zeist verkochten wij het project Watersalamander.

Ook voor de komende jaren staat een flink aantal projecten op stapel. Zo verkopen wij op dit moment 'Concordia Wonen aan het Heidepark Bilthoven'; 18 luxe appartementen, Plan 'Bosrijck' in De Leijen Zuid in Bilthoven: 12 half vrijstaande woningen direct tegen de bosrand aan, 'Ramaerhof' in Den Dolder: 4 patiobungalows op loopafstand van het centrum en plan 'Prins Maurits': 20 woningen in Leersum Zuid op een prachtige locatie. Meer informatie over één van deze projecten of andere nieuwbouw? Bel ons of klik hier.

Vragen over de actuele status of over toekomstige grotere en kleinere projecten beantwoorden wij graag. Wij hebben veel ervaring en begeleiden u graag bij het tot stand laten komen van uw droomhuis. Neemt u contact met ons op?
 

            
'Concordia Heidepark' in Bilthoven                                         ''Ramaerhof' in Den Dolder
 
              
'Plan Bosrijck' in Bilthoven                                         'Plan Prins Maurits' in Leersum