Mijn favorieten

Nieuwbouw

Al sinds jaar en dag zijn onze kantoren actief in de verkoop en ontwikkeling van nieuwbouw. Wanneer wij door onze gemeenten rijden, kunnen wij met trots constateren dat een flink aantal projecten door ons kantoor tot stand is gekomen. Bijvoorbeeld de appartementencomplexen Chatâignier, Dillenburg, De Wissel, Julianaborch, Park Brandenburg, Concordia Heidepark en Plan Bosrijck in De Leyen-Zuid in Bilthoven, Herenplein in De Bilt, Plan Opgetogen in Maartensdijk, de Watersalamander en de Zeisterwerf in Zeist en Plan Prins Maurits in Leersum . Ook diverse woonhuizen en villa's zijn door ons in de nieuwbouw ontwikkeld en verkocht, zoals de woningen aan de Bilderdijklaan, hoek Tollenslaan, de Spoorlaan, de Middellaan, de Julianalaan, de Ten Katelaan in Bilthoven, de Kerkdwarslaan in De Bilt en de Arnhemsebovenweg in Driebergen.

Ook voor de komende jaren staat een flink aantal projecten op stapel. Zo verkopen wij op dit moment de Lindenlaan 63-65 in Groenekan; een dubbel woonhuis in charmante stijl, 'Kaapse Hof' in Doorn; 28 mooie nieuwbouwwoningen en Kerk208; 4 riante woningen in het kerkgebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk op de hoek van de Oude Arnhemseweg en de Bilderdijklaan in Zeist. Meer informatie over één van deze projecten of andere nieuwbouw? Bel ons of klik hier.

Vragen over de actuele status of over toekomstige grotere en kleinere projecten beantwoorden wij graag. Wij hebben veel ervaring en begeleiden u graag bij het tot stand laten komen van uw droomhuis. Neemt u contact met ons op?
 

            
Lindenlaan 63-65 in Groenekan                                         'Kaapse Hof' in Doorn


'Kerk208' in Zeist